ASBÜ SBF Seminerleri: Dr. Ünal Seven "Agricultural Credit and Agricultural Productivity: Cross-Country Evidence Highlighting Interaction between Credit and Labor Markets"

Konuşmacı: Dr. Ünal Seven (Merkez Bankası Ekonomisti)

Konu: Agricultural Credit and Agricultural Productivity: Cross-Country Evidence Highlighting Interaction between Credit and Labor Markets

Yer: Güvercinlik Salonu

Tarih: 04.12.2019

Saat: 15.00

fsdfds

Dr. Ünal Seven, 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Matematik Bölümü’nden derece ile mezun oldu. Daha sonra, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Finans alanında yüksek lisans programını 2012 yılında tamamladı. Aynı üniversitenin Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü’nde de Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. İktisat alanındaki Doktora derecesini İtalya Hükümeti’nin sağladığı tam burs imkânıyla 2016 yılında IMT School for Advanced Studies Lucca’dan aldı. Dr. Seven, 2016 yılı Ağustos ayından itibaren Merkez Bankası’nda Ekonomist olarak çalışmaya devam etmektedir. Finansal sistemlerin derinleşmesi, gelir dağılımı eşitsizliği ve büyüme üzerine ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış çok sayıda çalışması bulunmaktadır.