Ana içeriğe atla

Aday öğrenciler için hazırlanan bölüm tanıtım bilgileri ve videoları yayınlandı

Aday Öğrenciler İçin Hazırlanan Bölüm Tanıtım Bilgileri ve Videoları yayınlandı

Aday öğrenciler için hazırlanan bölüm tanıtım bilgileri ve tanıtım videoları yayınlanmıştır.

Bölüm Başkanı'mız Prof. Dr. Ömer Demir, Ekonomi Bölümü'nün, kapsamını, vizyonunu, avantajlarını, farklılıklarını anlatıyor. İzlemek için tıklayınız

Ekonomi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abuzer Pınar emekli oldu

Bölüm Başkanı'mız Prof. Dr. Abuzer Pınar 25.04.2019 tarihinde emekli olmuştur.

Ekonomi Bölümü'nde şimdiye kadar ortaya koyduğu özverili ve başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor; üretken, huzur ve mutluluk dolu bir hayat temenni ediyoruz.

Prof. Dr. Abuzer Pınar

Merkez Bankası'ndan Ekonomist Dr. Orhun Sevinç "Skill-Biased Occupation Growth" adlı sunumuyla bizlerleydi

3 Nisan 2019 tarihinde ASBÜ SBF Seminerleri kapsamında gerçekleşen etkinliğe bölümümüzün davetlisi olarak katılan Dr. Orhun Sevinç "Skill-Biased Occupation Growth" başlıklı sunumunu bizlerle paylaştı. Doktora derecesini London School of Economics'ten alan Dr. Sevinç, şu an Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda ekonomist olarak görev yapmaktadır.