Ana içeriğe atla

ASBÜ Ekonomi Bölümü Webinar Serileri: Prof. Dr. İbrahim Hakan Yetkiner "Hasta Bekleme Süresinin Ekonomik Etkileri: Amerikan Zaman Kullanım Anketinden Kanıtlar"

Bölümümüz tarafından düzenlenen webinar serileri kapsamında 21 Aralık 2022 Çarşamba günü İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden Prof. Dr. İbrahim Hakan Yetkiner "Hasta Bekleme Süresinin Ekonomik Etkileri: Amerikan Zaman Kullanım Anketinden Kanıtlar" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

ASBÜ Ekonomi Bölümü Webinar Serileri: Prof. Dr. Akira Hibiki “Hava Sıcaklığının Mahsul Verimi Üzerindeki Etkilerine Uyum Kapasitesi: Japonya'da Pirinç Üretiminden Kanıtlar”

ASBÜ Ekonomi Bölümü Webinar Serileri:

Bölümümüz tarafından düzenlenen Webinar Serileri kapsamında Tohoku Üniversitesi'nden Prof. Dr. Akira Hibiki’nin “Hava Sıcaklığının Mahsul Verimi Üzerindeki Etkilerine Uyum Kapasitesi: Japonya'da Pirinç Üretiminden Kanıtlar” başlıklı sunumu 16 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Barış Alpaslan'ın makalesi "Review of Development Economics"te yayınlandı

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Barış Alpaslan'ın makalesi

"Review of Development Economics"te yayınlandı

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Barış Alpaslan'ın ortak yazarlığını üstlendiği "TAlgeria: A three-sector macrofiscal model for debt sustainability and growth policy analysis" adlı makalesi "Review of Development Economics"te yayınlandı.

Makaleye erişim için tıklayınız.